Jump to content
jndz

Updated to latest version, now crashes XPlane upon loading

Recommended Posts

I was one of the earliest subscribers and I recently updated to the latest version, but now when trying to load the M20 XPlane crashes before it loads anything. All other planes in my fleet still work fine. Any advice?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, I see - it is a simple file directory problem. Please move the AFM folder so that the path looks exactly like: X-Plane 11/Aircraft/AFM. Right now the path you have set is X-Plane 11/X-Plane 11/Aircraft/M20 3.0.3/AFM/

Just moving the AFM folder should get you back up and flying! 

(note this directory dependency is being worked on so in the next version the AFM folder can be anywhere in the Aircraft directory and any subfolders within)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you much for the rapid response and your help. This did the trick and problem is solved. Like I said above, I was one of your first subscribers, beta version, and this is the first that I fly the plane since those early days and I must say it's come quite a long way! She flies beautifully and I appreciate the added menu features. Thanks again for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Current Donation Goals

  • Threshold News

  • Threshold articles

  • Threshold clubs

  • Top Downloads

    1. By audiobirdxp
         753   71
    2. By Captain Kitten
         373   12
    3. By Xephyr
         59   5
    1. By audiobirdxp
         4,528   71
    2. By Captain Kitten
         1,611   12
    3. By Xephyr
         251   5
    1. By audiobirdxp
         28,129   71
    2. By Captain Kitten
         11,538   12
    1. By audiobirdxp
         28,129   71
    2. By Captain Kitten
         11,538   12
×
×
  • Create New...

Important Information

Please read the Terms of Use