Jump to content

X-Plane 11 won't get passed "Will Initialize Plugins" on Loading Screen because of SAM


kduffy20
 Share

Recommended Posts

Hey everyone,

For some reason, today my x-plane started acting up, and wouldn't get passed the "Will Initialize Plugins" part of the loading screen. I removed all my plugins and then slowly added them back, and found that SAM was the plugin causing the problem. Without it, x-plane loads fine. Attached is my log.txt. I am running X-plane 11.55 (Vulkan), and the newest version of SAM. 

Log.txt

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

About Sam's behavior I attach my post to the Greek Site X-Plane Greece along with the rough resolution I achieved.......''Good morning to everyone. At 25-7-2021, a comment from me on the lack of Traffic at Kos and Rhodes (Gaya Sim LGKO_IPOKRATIS, and FSDG - RHODES XP (LGRP)) and has been confirmed by any other friends and other friends -Lide of the site. Of course, always in relation to Traffic Global I use for traffic, and its cooperation with the SAM plugin that is installed. Well, "traffic returned" to airports (shown in images) by intervention + addition to Scenery_Pack.ini. And what were this? Added the indication that appears on the top of the SCEEENERY_PACK.INI file (F: \ X-Plane 11 \ Resources \ Plugins \ Sam \ Lib \ Sam_Library \) In the picture below. WILL SAVE THIS AREA The above airports are deserted. Of course, I have no explanation for this happens. Membership friends face the same problem Let's try. It can not only happen to me''.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please read the Terms of Use