Jump to content

Open Club  ·  3,953 members  ·  Free

Threshold LevelUp

737NG Not Loading Correctly?


LucianoVidalS

Recommended Posts

Hi! The planes look incredible and I can't wait to try them, but I have a problem loading them as they load with missing parts. I installed the extracted file normally onto the aircraft folder as with any other downloads. Are there any missing files or plug-ins I am unaware of?

Heres an image of what it looks like just in case

https://prnt.sc/AwwI29vrlWSq

https://prnt.sc/cl_-XHDzo98Q

Thanks!

 

Log copy.txt

Edited by LucianoVidalS
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, dutchdc3 said:

Make sure the 737NG Series folder is placed right in the X-Plane11/Aircraft folder, and X-Plane is installed in the root of your drive, like: X:\X-Plane11\Aircraft\737NG Series (X is your drive letter)

 

This should be fine right? Can't seem to get it to work still.

image.png.bfe399cbddff365b56c09c3d2df087e3.png

Edited by LucianoVidalS
Link to comment
Share on other sites

Hello Luciano,


The folder structure looks fine (even though I am not a Mac user).

I see a lot of errors in the log file, so a few suggestions: 
1- re-download and install clean version of the LevelUp.
2- Remove all plug-ins from the resources/plugins folder.

See if all loads correctly, and if so start adding plug-ins back in one at a time. If you have the same issue with all plugins removed and a clean install of LevelUp, I would have a look at your X-Plane Graphics settings.

I hope this helps resolving your issue.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, dutchdc3 said:

Hello Luciano,


The folder structure looks fine (even though I am not a Mac user).

I see a lot of errors in the log file, so a few suggestions: 
1- re-download and install clean version of the LevelUp.
2- Remove all plug-ins from the resources/plugins folder.

See if all loads correctly, and if so start adding plug-ins back in one at a time. If you have the same issue with all plugins removed and a clean install of LevelUp, I would have a look at your X-Plane Graphics settings.

I hope this helps resolving your issue.

Hey! Thank you so much for the help. I re-downloaded XP11 from scratch to try and solve the issue, so I currently have no plug-ins installed. It doesn't seem to fix the issue so I was wondering if I was missing a plug-in that was causing the plane to load incompletely. I installed the latest OS and it keeps sending me security warnings when I load up the 737ng, but I simply override the warnings so I'm not sure that is the problem. 

It's odd since I have the 757 and a350 paywares installed and they run fine with my graphic settings and don't load with missing parts. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, LucianoVidalS said:

 I installed the latest OS and it keeps sending me security warnings when I load up the 737ng, but I simply override the warnings so I'm not sure that is the problem. 

There are no plug-ins needed for the 737NG to work.
The fact that you are getting security warnings when loading the plane suggests that there is something your MacOS doesn't like.

Since I am not a Mac user, I am hoping someone else with experience running XP and the 737NG on a Mac can further assist.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


  • Don't have an account?

    An account is required to interact with and download content from the Threshold Forum.
    Forum is currently also locked down for guests because of heavy bot invasions. Sorry about that.

  • Threshold News

  • image.png.5d3ebd5638179a05dc5cfa67eaf4bf3a.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Please read the Terms of Use